Sådan softwareopdaterer man Mac og Macbook -Opdater let MacOSX

Det er utroligt vigtigt, altid at have den nyeste opdatering til sit styresystem på Mac & Macbook. Ikke nok med at man får de nyeste features, fejlrettelser og egenskaber til apps i MacOSX, er der en lang række af andre fordele, som hurtigere opladning, bedre besparelse af strøm på batteriet, og man vil opleve en hurtigere og mere effektiv Macbook. Nedenfor, viser vi dig, hvordan du nemt opdater din Macbook.

macbook_og_mac_oplader_tilbud
  • VIGTIGT: Hav altid en oplader tilsluttet under opdatering, for at undgå problemer og komplikationer med opdatering af software

Hvis man opdaterer sin Mac til de nyeste software, og den går død og tør for strøm under opdateringen, kan man risikere at ødelægge systemfiler. Derudover, bruger ens Macbook typisk mere strøm under en softwareopdatering, så sørg altid for at bruge en oplader under opdatering.

  1. Klik på æble-ikonet, i det øverste hjørne til venstre
  1. Klik på “Om denne Mac”, i den fane der ruller ned
  1. Klik på den hvide knap, “Softwareopdatering” til nederst til højre

Hvor lang tid tager det at software opdatere min Mac?

Nu bør softwareopdateringen gå igang, og alt afhængigt af, hvor lang tid siden det sidst er at du har opdateret din Mac eller Macbook vil det tage mellem blot 5 minutter, og op til 1 time. Derudover, bør det nævnes at ældre modeller af Macbook Pro og Macbook Air, ikke kan blive opdateret til den nyeste MacOSX opdatering, da den hardware de indeholder, ikke kan klare at køre det nyeste styresystem.

macbook_og_mac_oplader_tilbud

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *