Macbook Cover | Top 5 bedste covers til Macbook

Anmeldelserne kan læses under Top 5 listen ⤸

PlaceringPowerbank_billedePowerbank_modelKøb_her
1Macbook cover transparent gennemsigtigt

Transparent Macbook Cover
(Gennemsigtigt)

2Macbook cover marmor sort

Macbook Cover
Sort Marmor design

3Macbook cover af træ

Macbook Cover 
i Sort Trædesign

4Macbook cover snake læder

Premium Snake skin cover
til Macbook i sort

5mac cover sort

Minimalistisk Cover i Sort

En Macbook er en af de dyreste bærbare computere på markedet. Apples ikoniske og lækre design, falder i manges smag – ligesom at styresystemet også er populært blandt danske forbrugere. Hvis man har en Macbook, vil det være utroligt ærgerligt, hvis den fik ridser, skræmmer, eller i værste fald gik i stykker. Apple’s Macbook er så dyr at udskifte eller reparere, samtidigt med at man gerne vil holde den fri fra kosmetiske skader.

Her er et Macbook cover en rigtig god investering. De er lavet af hård plast, og er tætsiddende på ens Mac hele vejen rundt, så den ikke kan modtage diverse skader. Et mac cover er ligeledes billigt, modsat bærbaren. Er man fan af det ikoniske design, som Apple har til deres Mac og Macbook, kan man ligeledes finde et transparent Macbook cover. Udover disse, er der utroligt mange fede og flotte designs, hvor man kan skille sig ud med sit Macbook cover.

1 – Transparent Macbook Cover (Gennemsigtigt)

transparent macbook cover gennemsigtigt
ForhandlerPrisGå til butik
bomo_logo

179 Kr

Det mest populære cover, er det mest minimalistiske. Det er ganske enkelt blot et cover af hård plast, som er 100% gennemsigtigt. Da mange elsker Apple’s Macbook design, ønsker de ikke at udskifte designet med et cover – men istedet blot beskytte deres Macbook med et cover.

Der er dog tænkt over funktionerne og designet. Alle USB-Porte er ikke dækket til at coveret, således at man har mulighed for at tilslutte stik og opladere. Endvidere er der riller under coveret, så ventilationen er i top.

Dette Macbook cover har en vægt på blot 220 gr. og derfor vil man ikke kunne mærke at det sidder på i dagligdagen. Denne vægt er desuden meget lav, sammenlignet med andre Macbook covers.

2 – Macbook Cover med sort Marmor design

macbook cover i sort marmor
ForhandlerPrisGå til butik
bomo_logo

249 Kr

Her har vi at gøre med et Macbook cover, der skiller sig lidt mere ud fra mængden. På forsiden af coveret, er der printet marmor, hvilket giver et utroligt flot design. Der er gjort plads til Apple’s velkendte logo, som på nogle Macbook’s lyser op.

Udover designet, udmærker coveret sig ved at det er af solid plast, så det næsten er umuligt opleve skader på sin Mac. Igen er der gjort plads til ventilationsriller under Mac’en, og 4 sorte gummisdutter, så ens Mac står solidt på et bord.

3 – Cover i stilet trædesign

cover til mac i træ
ForhandlerPrisGå til butik
bomo_logo

119 Kr

Endnu et cover der skiller sig ud fra et klassisk Macbook cover, f.eks et transparent eller sort cover. Mange vil ved første øjekast, tro at der rent faktisk er solidt træ rundt om ens Macbook. Dette er dog print, som ser meget virkeligt ud.

Den nederste del af dette Mac cover, er sort og har ventilationsriller, samt de velkendte gummidutter. Der er også gjort plads til indgange og udgange på siden, uanset hvilken Mac man har. Den resterende del af kanterne, er dækket af sort plast. Alt i alt, et virkeligt solidt og iøjenfaldende cover – til en skarp pris!

4 – Premium snake-skin cover til Macbook i sort

slange skins case til bærbar mac
ForhandlerPrisGå til butik
bomo_logo

119 Kr

Wow – en af de flotteste modeller på markedet. Her er et Macbook cover der virkelig skiller sig ud, mens det samtidigt ikke består af skrigende og lyse farver. Et cover til macbook, der er meget minimalistisk, mens samtidigt føles premium at have i hånden.

Modsat mange andre covers til mac, er designet under bærbaren præcis det samme snake-skin. Mange andre covers har det med at udskifte denne del med hård plast. Dette har man ikke valgt at gøre her, og derfor er coveret en af vores absolute favoritter til Macbook.

5 – Minimalistisk og beskyttende Mac cover i sort

sort minimalistisk cover til mac
ForhandlerPrisGå til butik
bomo_logo

179 Kr

Er man til det minimalistiske design, og går man mest op i at beskytte sin Mac, bør man vælge dette cover. Vægten er på blot 220 gr, og derved vil man ikke kunne mærke at coveret sidder på i hverdagen. På fronten er der gjort plads til Apple logoet, mens også den nedereste del er af sort plads. Igen er der riller til ventilation under coveret

Følelsen ved at røre ved dette Macbook cover er utrolig lækker. Der er tale om plast, med en meget tynd belægning ovenpå der giver en ru fornemmelse. Det også står til en god pris, hvis man sammenligner med mange andre modeller.

Hvilket macbook cover bør man vælge?

Når man går på jagt efter et cover til en Macbook, bør man have mange overvejelser. Først og fremmest, bør man vægte designet højt. Igennem en hel dag, sidder mange foran deres mac, og hvis man er utilfreds med ens cover, gør det følelsen dårlig.

Efterfølgende bør man tænke på, hvor og hvor meget coveret beskytter. Er der tale om et cover af hård plast, der dækker hele vejen rundt, bør man være godt dækket ind. Men vælger man et cover der kun dækker bagsiden og f.eks ikke siderne, er der stadig en chance for kosmetiske og fysiske skader.

Sidst men ikke mindst, gør vægten en stor forskel. Kan finde en letvægtscover, på under 300 gr. bør man gøre dette. Hvis man vælger et cover der er for tungt, vil det kunne mærkes når man transporterer sin Macbook – hvilket også er ærgerligt.

Er du også på udkig efter et Macbook Sleeve?

Hvilket cover passer til min MacBook?

For at finde det rigtige cover til din MacBook, skal du først kende din MacBook’s modelnummer. Dette nummer findes normalt på bunden af din MacBook eller i “Om denne Mac” i Apple-menuen. Når du kender dit modelnummer, kan du søge efter et cover, der passer præcis til din model.

Hvad er fordelene ved at bruge et cover til min MacBook?

Et cover til din MacBook kan hjælpe med at beskytte din computer mod ridser, stød og anden skade. Det kan også tilføje et personligt præg til din MacBook. Nogle covers har endda ekstra funktioner, såsom varmeafledning eller ekstra greb.

Kan jeg bruge et cover til min MacBook og stadig tilslutte mine kabler?

Ja, de fleste MacBook covers er designet til at give fuld adgang til alle porte og funktioner, inklusive opladerporten, USB-porte, og hovedtelefonstik. Dog kan nogle meget robuste covers muligvis begrænse adgangen til visse porte, så det er en god ide at tjekke dette, før du køber.