Macbook Sleeve | De 5 lækreste sleeves til Macbook

Anmeldelserne kan læses under Top 5 listen ⤸

PlaceringPowerbank_billedePowerbank_modelKøb_her
1macbook_sleeve_marmor_hvid

WOUF Marmor Sleeve
til Macbook i hvid

2Macbook_sleeve_filt

Mac Sleeve i gråt filt
med ekstra lommer

3læder_sleeve_Sort_macbook

Premium Macbook sleeve
i sort læder

4Tropical_wouf_macbook_sleeve

WOUF Tropical
designer sleeve

5envelope_sleeve_læder_brun_mac

Klassisk Envelope
sleeve til Mac

Et sleeve er et beskyttende etui, som man bruger til et opbevare sin bærbar i. Det er typisk lavet af tyk tekstil og med et tæt lukning, således at ens Macbook ikke falder ud af det. Hvis man har en Macbook, bør det være det første man køber af udstyr, da en Mac ganske enkelt er for dyr at ødelægge. Endvidere beskytter et Macbook sleeve for ridser, skræmmer og diverse skader.

Det første man bør være opmærksom på er hvilken skærmstørrelse ens Macbook har. Ved man dette, er det nemt at udvælge størrelsen på et sleeve, således at etuiet er tætsiddende rundt om hele ens Macbook.

Der findes mange modeller derude, men vi anbefaler altid at man går efter et Macbook sleeve der er lavet til Mac – og ikke andre bærbare. På den måde, er man sikker på at man får et sleeve der passer i størrelsen og i tykkelsen.

1 – WOUF Marmor Sleeve til Macbook i hvid

macbook_sleeve_marmor_hvid
ForhandlerPrisGå til butik
bomo_logo

379 Kr

WOUF er et af de nyere mærker, der er slået igennem blandt danske Macbook brugere. WOUF er et spansk designer-brand, som laver accesories og udstyr til elekronikprodukter. Heriblandt Apples mange populære produkter som Mac, iPhone & iPad. Kvaliteten er enorm høj – og ønsker man at skille sig ud fra mængden, vil et Macbook sleeve fra WOUF, være et rigtigt godt valg.

2 – Mac Sleeve i gråt filt med ekstra lommer

Macbook_sleeve_filt
ForhandlerPrisGå til butik
bomo_logo

199 Kr

Et Macbook sleeve i filt, er efterhånden blevet en klassiker. De er yderst minimalistiske og blænder godt ind i hverdagen, hvad end man er på kontoret, derhjeme eller ude og rejse. Sleevet lukkes med velcro og dækker hele vejen rundt om ens Mac, så man er godt beskyttet. Modsat andre covers, r det heller ikke specielt tykt. Dette har sine fordele og ulemper. Det er klart det sleeve der vejer og fylder mindst – hvorimod at tykkelsen og kan være med til at beskytte ens Macbook mindre.

3 – Premium Macbook sleeve i sort læder

læder_sleeve_Sort_macbook
ForhandlerPrisGå til butik
bomo_logo

249 Kr

Hvis man udelukkende skulle vælge ud fra designet, ville dette væres vores favorit. Dette sleeve er lavet af 100% læder, og som vi alle ved, føles rigtig læder utroligt godt i hænderne. Samtidigt er læder utroligt robust, og beskytter godt imod slag og tab. På dette Macbook sleeve, er der desuden en ekstra lomme. Som ses af billedet, kan den passende bruges til en iPhone, men også en iPad eller dokumenter passer perfekt ned i lommen.

Den eneste ulempe, må være at dette Macbook sleeve ikke kan lukkes. Derfor er der en chance for at ens Macbook falder ud, eller man rammer siden af den ved et tab. Dette kan dog undgåes, hvis man er opmærksom på størrelsen af ens Macbook. Ved at vælge den rigtige størrelse, vil sleevet være tætsiddende nok, til at den ikke falder ud.

4 – WOUF Tropical designer sleeve

Tropical_wouf_macbook_sleeve
ForhandlerPrisGå til butik
bomo_logo

379 Kr

Igen har vi valgt et sleeve fra WOUF. Dette er et af de mest populære designs. Designet kaldes “Tropical” og består af grønne blade, på en hvid baggrund. Uanset hvilken Macbook man er indehaver af, kan man finde dette sleeve i den rigtige størrelse, da designet findes i alle størrelser. Man kan endda matche designet på tværs af elektronik, da det også findes til iPhone og iPad.

5 – Klassisk Envelope sleeve til Mac

envelope_sleeve_læder_brun_mac
ForhandlerPrisGå til butik
bomo_logo

179 Kr

Det sidste sleeve er et envelope sleeve. Det kaldes envelope, da sleevet er lavet som et brev. Dette Macbook sleeve er af 100% læder, og har tætte syninger i kanterne. Sleevet kan lukkes tryg ned, da der sidder en tynd magnetisk plade på begge sider. For mange vil dette være et rigtigt lækker sleeve, da det er stilrent og minimalistisk. Det trækker ikke for meget opmærksom, men beskytter fuldt ud. Desuden er det tætsiddende og fylder derfor ikke meget i en taske.

Derfor bør man anskaffe sig et Macbook Sleeve

En Macbook er blandt de dyreste bærbare på markedet. Derfor er det også ærgerligt, hvis den går i stykker eller modtager skræmmer eller slag. Et sleeve til Macbook er ikke nogen stor investering og derfør ville det også være dumt, hvis ikke det er noget af det første udstyr man køber.

En Macbook er blandt de dyreste bærbare på markedet. Derfor er det også ærgerligt, hvis den går i stykker eller modtager skræmmer eller slag. Et sleeve til Macbook er ikke nogen stor investering og derfør ville det også være dumt, hvis ikke det er noget af det første udstyr man køber.

Er du også på udkig efter et Macbook Cover?